OSM Scoutlijst

OSM scoutlijst 2014

Wij van OSMFanclub.nl hebben een gemakkelijke optie gemaakt in de OSM scoutlijst. Waarbij je met behulp van een simpele zoekmodule exact kan scouten. Daarnaast vind je in onze OSM scoutlijst dat we het hebben ingedeeld in 5 categorieën. De categorieën zijn als volgt: aanvallen, verdedigers, middenvelders, keepers, jonge talenten en zoeken. Hieronder heb je een visuele keuzemenu van onze eigen OSM scoutlijst.

Actuele scoutlijst:

OSM scouten

OSM biedt de optie om spelers van over de hele wereld te scouten. Wanneer je echt gericht wil zoeken op een specifieke speler, dan is de OSM scoutlijst de ideale oplossing. De optie “scout” is alleen te gebruiken voor spelers met een (premium) seizoenkaart. Op OSM scouten levert je je spelers direct op. Tenminste als je specifiek zoekt mbv OSM scoutlijst.

Om een speler te scouten moet je de gegevens van een speler invullen van onze OSM scoutlijst en de scout vervolgens op pad te sturen. De scout gaat dan opzoek naar een speler die voldoet aan de eisen die jij hebt opgegeven. Wanneer je niet tevreden bent over de speler die gescout is gaat deze direct naar de transferlijst.

Het is niet mogelijk in het land te scouten waar je club actief is. Wil je toch een speler kopen uit je eigen competitie, dan zul je een bod moeten uitbrengen op die speler bij de manager van de betreffende club. Belangrijk is dat je genoeg geld hebt om de speler die je gescout hebt te kopen, want anders gaat een andere manager met je speler er vandoor.

Soms kan het zijn dat een OSM scoutlijst verouderd is, waardoor de leeftijd van een bepaalde speler niet meer klopt. Kijk daarom altijd dat je een OSM scoutlijst vindt uit het goede jaar en of de leeftijd van de speler klopt. Daarnaast zijn er ook verschillende leeftijd groepen, ’20 jaar en jonger’ – ’20 jaar tot en met 24 jaar’ – 25 jaar tot en met 29 jaar’ – ’30 jaar en ouder’. Wij raden dan ook aan om onze eigen scoutlijst OSM aan te houden en dus te gebruiken.

Het kan ook voorkomen dat de speler die je wilt scouten dezelfde naam heeft als een speler in je eigen competitie. Dan is het niet mogelijk om deze speler te scouten. Bijvoorbeeld: je bent trainer van PSV en wil de speler de Jong kopen van Borussia Mönchengladbach, maar omdat er een de Jong bij Ajax speelt is dit niet mogelijk.

Werkwijze OSM scoutlijst

Zoals eerder werd gezegd, is het alleen mogelijk om spelers te scouten uit het buitenland. Voor managers die niet in de hoogste klasse spelen geldt er een uitzondering en kunnen wel gewoon in hun eigen land scouten.

Om specifiek naar een speler te zoeken heb je bepaalde gegevens over de speler nodig. Deze gegevens kun je terug vinden op de OSM scoutlijst. Met behulp van de OSM scoutlijst kun je precies aflezen tussen welke leeftijdcategorieën je moet zoeken, de minimale prijs en maximale prijs van een speler, de positie van een speler, wat de verdedigende, aanvallende en de gemiddelde kwaliteiten zijn.

Ben je niet opzoek naar een bepaalde speler op onze OSM scoutlijst, maar naar een speler die gewoon aan je eisen voldoet? Dan is het simpel, je hoeft alleen het land te selecteren waarin je wilt zoeken, de kwaliteiten waaraan de speler moet voldoen, de positie van de speler en de eventuele minimumprijs en maximumprijs. Wanneer je een scout op pad hebt gestuurd, is het afwachten welke speler hij voor je gevonden heeft. Dit zul je de volgende speeldag te zien krijgen. Heeft hij de speler niet gevonden, dan is die waarschijnlijk al door een andere manager gescout.

OSM Scoutlijst

Op onze website is er altijd een OSM scoutlijst die regelmatig wordt bijgewerkt, waardoor je altijd de juiste speler gegevens krijgt. Hierop vind je zes verschillende OSM scoutlijsten, een lijst voor keepers, verdedigers, middenvelders, aanvallers, jonge talenten en talenten. Wanneer je de keuze hebt gemaakt tussen deze vier opties krijg je een grote lijst met spelers te zien. De spelers zijn gesorteerd op spelerswaarde. Je vindt hier alle informatie over de spelers, zoals het land waar de speler vandaan komt, de club waar die speelt, de waarde van de speler en wat de aanvallende, verdedigende en de gemiddelde kwaliteiten zijn. Een ieder die de informatie goed gebruikt, zal een goed team vormen. Maak dus uitbuitend gebruik van onze OSM scoutlijst voor de ultieme resultaat!

Onze OSM scoutlijst krijgt dan ook een dikke negen van onze bezoekers!